Ambachtelijk ijs

Kom onze Hazelnotenijscreatie proeven.

Bij de wedstrijd ‘De Gouden IJsspatel’ staat de te bereiden ijssmaak centraal. Niet alleen de smaak telt echter mee in de beoordeling, ook de wijze waarop het ijs is bereid. Na een schitterend debuut in 2016, waarbij hij negende werd, werd Stefan De Vroede nu bekroond tot winnaar van De Gouden IJsspatel 2017. 
In een wedstrijd onder 72 kandidaten beoordeelde de jury de opgelegde hazelnotenijscreaties als beste in smaak en bereiding. Stefan is ontzettend trots op deze overwinning. ‘Ik zie deze prijs in eerste instantie als een bevestiging van mijn vakmanschap. Zeker als ik zag uit welk hout de 72 andere kandidaten gesneden waren. Ik nam het op tegen de grootste ijssalons van België en Nederland, met meester ijsbereiders of oude rotten in het vak aan het roer’, vertelt Stefan. 
De Vroede produceert al sinds 2008 ijs, maar hij doet pas sinds een jaar mee aan wedstrijden. ‘En ik heb mij dagenlang bezig gehouden met mijn keuze van grondstoffen en het berekenen van mijn receptuur. Ik ben ontzettend trots.’

 

Arendonk, eenvoudig verrassend
Zoeken in Arendonk
Eten en drinken
Sport en vrije tijd
Lichaam en verzorging
Kleding en schoenen
Decoratie en interieur
Internet en automatisering
Elektronica en telefonie
Dagbladhandel en Rookwaren
Huis en tuin
Voertuigen
Diensten
Overige