Betaalbare online marketing

Facebook en Instagram promoties; rendement voor een vriendelijk budget

Steeds meer ondernemers kiezen ervoor om in hun reclame budget ook rekening te houden met adverteren op social media. Maar heeft dat ook effect?

Bereik betaalbaar uw doelgroep 
Het promoten/adverteren op Facebook en/of Instagram geeft u de mogelijkheid om uw netwerk verder uit te breiden binnen uw doelgroep. Het is meetbaar en goed te monitoren. Het promoten zorgt ervoor dat uw berichten of uw zakelijke profiel getoond wordt in de tijdlijn van mensen die uw bedrijf niet volgen, maar wel in uw doelgroep vallen. Het bereiken van duidenden mensen is al te behalen vanaf enkele Euro`s. 


Hulp bij promoties op Facebook en Instagram 
Vir2biz kan promoties volledig voor u regelen. Vooraf wordt er een doelstelling en daarbij behorend campagne tarief afgesproken. Dit kan per bericht zijn of per maand. Elke maand is er de mogelijkheid de behaalde resultaten te bespreken en te optimaliseren. Hiervoor heeft vir2biz een handig abonnement. Wilt u hier meer over weten of heeft u een andere vraag over het zakelijke gebruik van social media? Klik dan op de button hieronder voor meer info.
 

 

Arendonk, eenvoudig verrassend
Zoeken in Arendonk
Webshop
Eten en drinken
Sport en vrije tijd
Lichaam en verzorging
Kleding en schoenen
Decoratie en interieur
Internet en automatisering
Elektronica en telefonie
Huis en tuin
Voertuigen
Diensten
Dagbladhandel en Rookwaren
Overige