Een succesvolle webshop starten?

vir2biz heeft al jaren ervaring met het opzetten en succesvol exploiteren van een webshop.

vir2biz heeft geen kant en klare oplossing voor u op de plank liggen. Een webshop moet op maat gemaakt worden naar uw eigen wensen. Uniek zijn op het internet geeft u direct al een grote voorsprong. Samen met u wordt een concept samengesteld die vervolgens gebouwd gaat worden. Als eerste krijgt u de beschikking over het CMS zodat u al snel kunt beginnen met de invulling van de shop. Het is ook mogelijk de shop te koppelen met een boekhoud en/of ERP systeem d.m.v. een API. Hierdoor worden bepaalde handelingen voor u geautomatiseerd (bestellingen, artikel- en voorraadbeheer). 

Betaal systeem op uw website/webshop  
vir2biz heeft de perfecte oplossing voor de financiële afhandeling van uw webshop. Ons betaal systeem is wereldwijd te gebruiken. Naast iDeal (Nederland) en MisterCash (Belgie) hebben wij ook Sofort (Duitsland) en afhandeling via creditcards zoals: Visa en Mastercards.

Het succesvol exploiteren van een webshop
Na oplevering van een webshop begint het "echte werk". Het aan de man brengen van uw producten. Maar hoe gaan ze uw webshop vinden? Hoe haalt u rendement uit een internet bezoeker? Bij vir2biz begleiden wij u in de opstart van een webshop. Samen met u wordt een marketing plan samengesteld met doelstellingen. Als startende webshop eigenaar heeft u dan beschikking over de kennis en tools om een succesvol internet ondernemer te worden. 

Voor enkele voorbeelden uit de praktijk verwijzen wij u graag naar onze portfolio.
 

 

Arendonk, eenvoudig verrassend
Zoeken in Arendonk
Webshop
Eten en drinken
Sport en vrije tijd
Lichaam en verzorging
Kleding en schoenen
Decoratie en interieur
Internet en automatisering
Elektronica en telefonie
Huis en tuin
Voertuigen
Diensten
Dagbladhandel en Rookwaren
Overige