Car Care Arendonk

Wat begon als hobby groeide uit naar een passioneel bijberoep. Car Care Arendonk ontstond waar een glanzende auto centraal moet staan.

De aankoop van een auto is een forse investering. De auto komt glanzend van een dealer vandaan. Dit wilt u graag zo houden. Maar uw autolak krijgt veel te verduren en wordt blootgesteld aan verschillende soorten vervuiling zoals stof, vogelpoep, een verkeerde handwasbeurt, carwash, zure regen, sneeuw, strooizout, ... . Door deze aantasting van de lak vermindert de uitstraling van uw auto. Het is dus noodzakelijk om uw auto zo goed mogelijk te verzorgen.

Of het nu gaat om een professionele handwasbeurt volgens de regels van de kunst, wegwerken van kleine krasjes, het verwijderen van vlekken uit het interieur, polijsten of een complete make-over voor uw auto, alles is mogelijk bij Car Care Arendonk.

Uw dagelijkse auto, cabrio, oldtimer, bestelwagen of rally- en concours auto? Bij Car Care Arendonk kan door know-how en de beste producten van Meguiar's, Optimum en Ammo elke auto terug in showroomstaat worden verzorgt.
Car Care Arendonk werkt veelal op locatie, want elke auto verdient om er peikfijn uit te zien.

Contactgegevens

Car Care Arendonk
De Maaskens 67
2370  Arendonk

+32 (0) 472 05 75 66
carcarearendonk@gmail.com

Bezoek website

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag op afspraak
Woensdag op afspraak
Donderdag op afspraak
Vrijdag op afspraak
Zaterdag op afspraak
Zondag op afspraak

Car Care Arendonk werkt enkel op afspraak. Daarom werk ik zoveel mogelijk via mail. Hierdoor kan ik ieder werk of communicatie de nodige tijd en aandacht geven die nodig is.

Arendonk, eenvoudig verrassend
Zoeken in Arendonk
Eten en drinken
Sport en vrije tijd
Lichaam en verzorging
Kleding en schoenen
Decoratie en interieur
Internet en automatisering
Elektronica en telefonie
Huis en tuin
Voertuigen
Diensten
Dagbladhandel en Rookwaren
Overige