De lekkere

Welkom bij De Lekkere!
Welkom op de website van Confiserie De Lekkere. Confiserie De Lekkere is gelegen in het centrum van Arendonk. Zaakvoerster Karin heeft reeds een jarenlange ervaring in de sector en staat elke klant bij met gepast advies.

Hier kan U een Leonidas assortiment vinden met een zeer uitgebreid gamma. Elk seizoen verrast U steeds met hun typische artikelen. Valentijn, Pasen, Sinterklaas, Kerstmis… Niet alleen de chocolade is aangepast. Maar ook de confiserie is telkens aangepast tot de laatste nieuwe trends in snoepgoed. Van echt Antwerps spek, neuzen, nougats tot de fijnste caramels, pate de fruits, lolly’s…

De doopsuikercollectie is een plaatje om te zien. Steeds de laatste nieuwe trends in de winkel. Van klassiek tot modern,retro, strak… Dit alles aangepast met een perfect geboortekaartje. Prachtig opgemaakt met de meeste zorg. Het assortiment is veel meer dan alleen chocolade. Het wordt aangevuld met verschillende lekkernijen zoals: ambachtelijke koekjes, koffie, ambachtelijke confituren, thee, peperkoeken, snoep, advokaten, likeuren, cava’s,… Dit alles kunt U laten verpakken tot een prachtige geschenkmand of in een mooie sierdoos. Gegarandeerd iets naar uw gading.

De grootste kinderfavorieten zijn de unieke snoeptaarten in verschillende groottes. En, vergeten we dan niet de kleurrijke ballonnen die elk kind gelukkig maken. Voor elke gelegenheid is er wel een ballon te vinden. Is het nu een creatie of 1 losse ballon. Dit bespreekt U het beste in de winkel samen met Karin.

U ziet dat er een zeer ruim aanbod is en dat het zeker de moeite waard is om eens langs te komen bij een of andere gelegenheid. Mocht u nog verdere vragen hebben of een bestelling willen doen 014 67 06 36 of 0477 70 27 04. U kan ook steeds contact opnemen via de contactpagina.

Wij helpen U met plezier verder.

Contactgegevens

De lekkere
Vrijheid 2
2370  Arendonk

+32(0)14/67.06.36
info@delekkere.be

Bezoek website
Acties op Qustomer!

Openingstijden

Maandag 13u15-18u00
Dinsdag gesloten
Woensdag 9u30 – 12u00 13u15-18u00
Donderdag 9u30 – 12u00 13u15-18u00
Vrijdag 9u30 – 12u00 13u15-18u00
Zaterdag 9u00 – 16u00 (doorlopend)
Zondag gesloten

- pralines
- doopsuiker
- geschenkenmand

Arendonk, eenvoudig verrassend
Zoeken in Arendonk
Eten en drinken
Sport en vrije tijd
Lichaam en verzorging
Kleding en schoenen
Decoratie en interieur
Internet en automatisering
Elektronica en telefonie
Huis en tuin
Voertuigen
Diensten
Dagbladhandel en Rookwaren
Overige