Ravago Fashion & Home

Investeren in je huis en jezelf brengt voldoening en geluk voor langere tijd. vertrouw daarom op een partner met ervaring!

Ravago Fashion & Home is al jaren de spécialist in de Kempen voor decoratie, interieur en fashion. We brengen een doordacht verhaal van a tot z. De collectie’s zijn van uitstekende kwaliteit met een tijdloos design. Ze worden zorgvuldig geselecteerd en gepresenteerd met oog voor detail. In het brede en hoogwaardige aanbod vind je vast en zeker je persoonlijke stijl.

Ravago is gevestigd in Arendonk, nabij Turnhout in het hartje van de Kempen en is daardoor zeer vlot bereikbaar via de autostrade E34 Antwerpen - Turnhout er is ruime parkeermogelijkheid.

Bij Ravago Fashion & Home kan u terecht voor een ruim aanbod aan, decoratie & meubelen, slaapoplossingen, muurdecoratie / behang, raamdecoratie, verf, tapijten, vloerbekleding, parket, laminaat, verlichting, huislinnen, huishoudartikelen, kleding / mode en tuinmeubelen.

Geef u ogen de kost met onze shat aan decoratieve elementen zoals vazen, kussens, fotolijsten, vintage decoratie enz...

Dus als u op zoek bent naar een verfijnde collectie bent u bij Ravago Fashion & Home aan het goede adres, ook voor gratis interieuradvies.

Contactgegevens

Ravago Fashion & Home
Moerenstraat 89
2370  Arendonk

+32 (0)14 70 16 79
winkel@ravago.be

Bezoek website

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:30 - 18:00
Woensdag 9:30 - 18:00
Donderdag 9:30 - 18:00
Vrijdag 9:30 - 18:00
Zaterdag 9:00 - 17:00
Zondag 13:00 - 17:00

Arendonk, eenvoudig verrassend
Zoeken in Arendonk
Webshop
Eten en drinken
Sport en vrije tijd
Lichaam en verzorging
Kleding en schoenen
Decoratie en interieur
Internet en automatisering
Elektronica en telefonie
Huis en tuin
Voertuigen
Diensten
Dagbladhandel en Rookwaren
Overige