Uitgeverij De Kempenaer

De Kempenaer nieuwe stijl:
HANDZAMER EN EIGENTIJDS

De Kempenaer heeft sinds augustus 2015 een sterke metamorfose ondergaan. We stapten over op een kleiner, handzamer formaat, steviger en witter papier en volledige fullcolour-druk. Deze wijzigingen passen beter bij de huidige behoeften van onze lezers en adverteerders.
Ooit brachten we De Kempenaer op dagbladformaat (circa A2) uit. Als een van de eerste nieuwsbladen kozen we later voor tabloid (circa A3). En nu vinden we het tijd geworden voor een nog handzamer formaat: magazine (circa A4).

Binnen het sterk veranderde communicatielandschap willen veel bedrijven hun producten via meerdere soorten media presenteren. Hun eigen website speelt daarbij een belangrijke rol. Adverteren in het plaatselijke nieuwsblad blijft essentieel, maar voor de beknoptere informatieverstrekking is minder ruimte nodig. Wel is het belangrijk dat de kleinere advertentie prominent bij de doelgroep onder de aandacht komt. En dat graag zonder dat het tot hogere kosten leidt. Die mogelijkheid komt nu met de magazine-uitvoering van de Kempenaer binnen ieders bereik.
Vanaf € 250,-- heeft u al de beschikking over een eigen full colour pagina, die in heel Kasterlee, Oud-Turnhout, Retie, Dessel en Arendonk wordt gezien. Voor deze regio de goedkoopste mogelijkheid van adverteren!

De Kempenaer Nieuwe Stijl wordt volledig fullcolour gedrukt. Er gelden dan ook geen toeslagen meer voor kleurgebruik in uw advertentie. En als u niet in de gelegenheid bent om uw advertentie kant-en-klaar aan te leveren, dan maken wij die voor u op. Daar worden geen extra kosten voor in rekening gebracht, dat hoort bij onze service. Zijn er in uw advertentie actuele foto’s nodig, dan kunnen we dat tegen lage meerkosten voor u verzorgen.
Bij een ander formaat hoort een andere papiersoort, vinden we. We hebben gekozen voor een stevige 55 grams kwaliteit, die aanzienlijk witter is dan het gebruikelijke krantenpapier. Hierdoor wordt uw advertentie mooier, scherper en kleurrijker gepresenteerd.
Neem gerust alvast even contact met ons op voor het doorspreken van de voorwaarden en mogelijkheden.

Contactgegevens

Uitgeverij De Kempenaer
Moerenstraat 90
2370  Arendonk

0(032)14677442
kempenaer@telenet.be

Bezoek website

Arendonk, eenvoudig verrassend
Zoeken in Arendonk
Eten en drinken
Sport en vrije tijd
Lichaam en verzorging
Kleding en schoenen
Decoratie en interieur
Internet en automatisering
Elektronica en telefonie
Huis en tuin
Voertuigen
Diensten
Dagbladhandel en Rookwaren
Overige